PALVELUT

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hoidot ovat ALV 0 % (jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut lähihoitaja eli Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö)

HUOM! Koska toimintani oli 5.8.2024 alkaen siirtymässä alvilliseksi niin uusi hinnasto tulee näkyviin Kesäkuun lopussa ennen kesälomaani. Muutoksia tulee myös hoitoihin ja niiden nimiin sekä lisättyjä palveluita ja lisäpalveluita. Seuraa some kanavillani lisätietoja, siellä olen aktiivisempi.

Hoitolan hinnasto 1.11.2023 alkaen

Perusjalkahoito 60 min = 66 €

Soveltuu henkilölle kenellä esim:
- on normaalit kynnet jotka vaatii vaan hieman lyhennystä ja siistimistä, mutta paljon kovettumia/halkeamia tai monta känsää.
- on paksut kynnet/sienikynnet joka vaatii ohentamista, mutta iho on aika siisti eikä ole paljon kovettumia ja känsiä. 
- on vähän kovettumia tai känsiä ja kynnet tarvitsee lyhennystä ja siistimistä sekä joku kynsi mahdollisesti ohentamista.
Hoito sisältää: hoidon arviointi, jalkakylpy, känsien/kovettumien hoito, kynsien lyhennys ja siistiminen (tarvittaessa ohentaminen), lyhyt rasvaushieronta sekä omahoito-ohjeet.

 

Perusjalkahoito 75 min = 81 €

 

Soveltuu henkilölle esim: 
- Paljon kovettumia/känsiä/halkeamia ja kynnet vaatii myös lyhennystä ja siistimistä ja mahdollisesti myös ohennusta. 
- paljon paksuja kynsiä/sienikynsiä ohennettavaksi ja myös jonkin verran kovettumaa/känsiä.
- joka käy epäsäännöllisesti jalkahoidossa ja jalkapohjassa on kovettumia ja känsiä sekä kynnet vaatii hoitoa.
Hoito sisältää: hoidon arviointi, jalkakylpy, känsien/kovettumien hoito, kynsien ohennus/lyhennys/siistiminen, lyhyt rasvaushieronta sekä omahoito-ohjeet.

 

Perusjalkahoito 90 min = 96 €

 

Soveltuu henkilölle esim:
- kenellä on paljon kovettumia/känsiä/halkeamia jalkapohjassa ja kynnet vaatii myös samalla lyhentämistä ja siistimistä ja myös ohentamista mahdollisesti.
- joka käy erittäin harvoin jalkahoidossa ja yllämainitut asiat toteutuvat.
- kenellä on lähes kaikissa kynsissä sientä ja ovat paksuja sekä iho vaatii kovettumien poistoa runsaasti tai känsien ja halkeamien hoitoa.
Hoito sisältää: hoidon arviointi, jalkakylpy, känsien/kovettumien hoito, kynsien ohennus/lyhennys ja siistiminen, lyhyt rasvaushieronta sekä omahoito-ohjeet.

 

Osahoito 30 min = 46 €

Soveltuu henkilölle joka haluaa tulla hoitamaan ainoastaan esim. sisäänkasvanutta kynttä eristenauhalla, ohentamaan pari paksua kynttä (myös sienikynnet), kipeää känsää tai yhtä halkeamaa.
HOITO EI SISÄLLÄ KYLPYÄ TAI RASVAUSTA!

 

Normaalien kynsien lyhennys ja siistiminen 30 min = 46€

Jalat muuten kunnossa, mutta kynnet lyhennystä ja pientä siistimistä vailla. Hoito ei sisällä rasvausta tai kylpyä. HUOM! Ei sisällä ohentamista eli jos tavallinen kynsisaksi ei enää toimi sun kynsiin tai sinulla on sienikynsiä, suppilomaisia kynsiä, torakynsiä tai muuten vaan paksuja kynsiä niin ota Perusjalkahoito 60 min ainakin ensimmäisen kerran että hoitaja voi arvioida millaista jalkahoitoa tarvitaan sinulle jatkossa.

 

Syylän/syylien hoito koagulointimenetelmällä 30 min = 51 €

 

Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeuttamista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Kananmunan kovettuminen keitettäessä on esimerkiksi koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Hoito on turvallinen ja tehokas. Hoidossa ei käytetä puudute aineita. 

 

Syylien hoito onnistuu sekunneissa ja syylät poistuvat tämän jälkeen itsestään muutaman kuukauden sisällä. Ärhäköissä tapauksissa toimenpide voidaan joutua toistamaan. 

 

Sopii kaikenikäisille. Syylän ja tarvittaessa kovettuman mekaaninen poisto + koagulointi. Hoidon jälkeen ei tarvitse tehdä toimenpiteitä.

 

Kysy lisää tarvittaessa! 

 

Rentouttava jalkahoito 60 min = 53 €

 

Onko jalat kunnossa, mutta kaipaat hetken hemmottelua ja irtiottoa arjesta? Tässä sinulle täydellinen 60 min setti!

Hoito sisältää: jalkakylpy, jalkojen sekä säärien kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito öljyllä ja lopuksi pidempi rasvaushieronta polvista alaspäin.

 

Täydellinen jalkahoito 105 min = 111 €

 

Tässä hoituu kaikki! Perusjalkahoidon lisäksi saat vielä kunnon hemmottelupaketin samassa hoidossa!

Hoito sisältää: hoidon arviointi, jalkakylpy, jalkakuorinta, kovettumien/känsien hoito, kynsien ohennus/lyhennys/siistiminen, kynsiöljy, pidempi rasvaushieronta jalkanaamion avulla ja omahoito-ohjeet.

Hoidossa voidaan myös huomioida jalat jotka vaatisi pidempää perushoitoa kun 60 min jolloin voidaan keskittyä esim. kovettumiin, mutta rasvaushieronta lyhenee.

 

Näiden hoitojen lisäksi nettivarauksessa voi valita mieluisat lisäpalvelut jos niin haluaa. 

LISÄPALVELUT:

jalkojen kuorinta ja naamio noin 20 min (vain perusjalkahoidolle) 20 €

pidempi rasvaushieronta 30 min (vain perusjalkahoidolle) 30 €

syylän/syylien koagulointi 20 €

kynsien lakkaus (lakkapullon saa mukaan) 13 €

 

Hoitolassa löytyy omahoitoon liittyviä tuotteita ! Kysy lisää!

 

 

Kotikäynti/laitoskäynti hinnasto 1.11.2023 eteenpäin

 

Perusjalkahoito koti/laitoskäynti

 

Hoito sisältää: hoidon arviointi, jalkakylpy (halutessa), kovettumien/känsien hoito, kynsien ohennus/lyhennys/siistiminen, lyhyt rasvaushieronta ja omahoito-ohjeet.

 

 

1 asiakas :

- 75€

2 asiakasta:

- 70 €

3 tai enemmän:

- 65€

 

Hoidon summan lisäksi veloitan km-korvausta 0,60 € / km (meno - paluu).

Jos on enemmän kun 1 asiakasta niin jaan summan jokaiselle tasan.

ESIMERKKI: Röykkä - Klaukkala - Röykkä

1 asiakas: Meno n. 15 km, Paluu 15 km = yht. 30 km

30 km x 0,60 € = 18 €

Siitä summasta jaan tasan jos enemmän kun 1 asiakas kerralla. Tarkempi hinnoittelu kun osoite selviää.

 

Kotikäynnillä/laitoskäynnillä minulla on kaikki mukana! Jalkakylpyä varten tarvitsen vain veden sekä poraa varten sähköpistokkeen (lisäjohto minulla mukana). Sinun ei tarvitse muuta tehdä kun löytää itsellesi hyvä asento hoidon ajaksi oli se sitten tuoli, sänky tai sohva ja nauttia jalkahoidosta!